Lohashill L-Glutathione Magic Cream

HARGA: RM40.00

L-Glutathione Magic Cream khusus untuk wanita tropika dengan kandungan L-Gluthathione 5 kali lebih tinggi khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit dengan SPF 150 antara yang tertinggi di pasaran. Kesan pencerahan dapat dilihat dalam masa yang sangat singkat kerana kandungan L-Gluthatione dalam pekatan tinggi dan mudah diserap. L-Glutathione Magic Cream memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.

Menggunakan bahan natural seperti gluta, susu dan vitamin c, sesuai untuk semua jenis kulit. 3x lebih cerah dan glowing hanya pada pertama kali pemakaian sahaja. Laris di Korea, Jepun dan China. Produk Halal dan sudah terjual di Brunei, Indonesia dan Singapura.

Wanita Korea mempunyai kulit yang lebih cerah, halus bersesuaian dengan keadaan iklim sejuk sederhana negara Korea. Kulit berwarna disebabkan kandungan melanin untuk melindungi dari selaran matahari. Makin tinggi melanin, semakin gelap warna kulit seseorang dan semakin tinggi daya tahan cahaya matahari. Contohnya kulit warga Afrika sesuai dengan sinaran cahaya kuat matahari di benua itu.

KESAN PENGGUNAAN:

* Mencerahkan kulit.
* Melindungi dari sinaran UV A/B/C.
* Menghilangkan noda kulit.
Mengecilkan pori-pori.
* Melembut dan melembabkan kulit.
Memberi effect glowing.
Berkesan melindungi kemerahan dan bintik-bintik hitam.
Menghilangakn warna kulit tak sekata dan kulit kusam.
Melindungi dan membantu mencerahkan kawasan gelap di badan seperti bawah lengan, celah peha dan lain-lain.

CARA PENGGUNAAN:

* Sapu ke seluruh anggota badan.

KANDUNGAN:

 145 ml.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...